Over ons

Welkom bij Chios Beauty!

Wie aan het gejaagde leven van elke dag wil ontsnappen, is bij Fanny en haar team van ervaren schoonheidsspecialisten aan het juiste adres. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ontspannen. Dat is hun motto. Elke dag opnieuw.

Chios Beauty biedt een brede waaier aan behandelingen en gebruikt daarvoor de plantaardige producten zonder parfum van Payot, een merk dat al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in huidverzorgingsproducten.

Na een opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten heeft Fanny De Graeve zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging. Je kan bij haar terecht voor een HydraFacial® behandeling, gelaatsverzorgingen, huidverbeterende behandelingen, lash lift, henna brows, brow shaping, gespecialiseerde pedicure, ontharingen, laser ontharing, permanente make-up,...

Al meer dan twintig jaar is Chios Beauty een gevestigde waarde midden in het dorp van Sint-Antonius-Zoersel. Chios is trouwens een prachtig Grieks eiland dat bekend staat om de citroenbloesem die je ook in het logo van Chios ziet. Fanny vertelt je voor een behandeling graag het hele verhaal.