Keravive

KERAVIVE

Gezond ogend haar start met een gezonde hoofdhuid

Een slechte gezondheid van de hoofdhuid - droge huid, verstopte follikels, dode huidcellen, gebrek aan circulatie - kan direct leiden tot dunner uitziend haar.

De oplossing voor een gezonde hoofdhuid: Hydrafacial™ Keravive

Keravive is een eerste behandeling in 3 stappen, die zowel in de praktijk als thuis 30 dagen lang kan worden gebruikt.

  • Reinig & Exfolieer

De HydraFacial Vortex technologie verwijdert vuil, olie en onzuiverheden uit de hoofdhuid en haarzakjes

  • Hydrateer + Verzorg

Keravive Peptide Complex Solution exfolieert de hoofdhuid en voedt haarfollikels met groeifactoren en huidproteïnen om een gezonde hoofdhuid en gezonder, voller uitziend haar te bevorderen.

  • Verleng & Verbeter

Dagelijks gebruik van de HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray versterkt de professionele behandeling en levert dagelijkse hydratatie en voeding voor de hoofdhuid en haarfollikels.

Het resultaat? Gezonder, dikker, voller ogend haar!

HydraFacial Keravive is een unieke, ontspannende behandeling die is ontworpen om de hoofdhuid te reinigen, scrubben, voeden en hydrateren voor gezonder en voller uitziend haar voor alle huid- en haartypes.

De formule voor gezonder, voller uitziend haar

De gepatenteerde Vortex-technologie van HydraFacial verwijdert eenvoudig onzuiverheden van de hoofdhuid en de haarfollikel. De Keravive Peptide Complex Solution levert een hypergeconcentreerde mix van biomimetische groeifactoren en huidproteïnen die de hoofdhuid hydrateren en voeden.

Keravive | Senitas

Boost de voordelen van andere behandelingen

Keravive | Senitas

HydraFacial Keravive kan ook een aanvulling zijn op behandelingsprotocollen voor haarverlies. Een schonere, gezondere hoofdhuid bevordert een betere opname en werkzaamheid van populaire orale, topische, laser- en chirurgische behandelingen.

Echte resultaten

Al na 1 behandeling meldden de patiënten een verbetering van jeuk, droogheid van de hoofdhuid, schilfering van de hoofdhuid en volheid van het haar. Na de volledige kuur meldde 75% van de patiënten een verbetering in de volheid van het haar, 72% meldde een verbetering in de algemene uitstraling van het haar en 64% zei zich zelfverzekerder te voelen als resultaat.**

Keravive | Senitas

 

Keravive | Senitas

Ongeretoucheerde foto's van proefpersonen vóór de behandeling en na maand 4, na 3 opeenvolgende maandelijkse professionele HydraFacial Keravive-behandelingen plus 90 dagen continu gebruik van HydraFacial Keravive Take Home spray. Individuele resultaten kunnen variëren.

PRIJZEN:

 

Keravive HydraFacial kuur

U komt 1x per maand (60min) en ontvangt maandelijks een spray voor thuisgebruik. Dit gedurende 3 maanden.

Prijs kuur 3 maanden + incl thuis spray (3maand) = €1335