All

Manicure

Manicure

Tijdens een manicure vijlen we je nagels, nemen we losse velletjes weg, voeden we je nagel en nagelriemen en brengen we een aangepaste beschermlak aan. Wil je ook gekleurde nagellak? Boek daarvoor een aparte behandeling.

Manicure + keratine 

Problemen met uw natuurlijke nagels?
Nagels bestaan uit het opbouwende eiwit KERATINE.
Keratine neemt alle voedingstoffen op en houdt vet en vocht vast in de nagel. 
Het zorgt ook voor de veerkracht en stevigheid.
Bij een storing van de Keratine omzetting vermindert het groeipercentage en gaat de nagel ‘mankementen’ als matheid, strepen, en neiging tot splijten vertonen.

Bij Chios Beauty kan je een KERATINE behandeling toevoegen aan je manicure om deze nagelproblemen aan te pakken. 

De Keratine laag wordt na je verzorgende manicure aangebracht en blijft ongeveer 3-4 zitten op de nagels. Dan komt het in pelletjes los en groeit het gewoon mee uit. Over de laag kan perfect gelakt worden! 

 

Lakken met Wow hybrid lak van LCN

Het lakken van de nagels wordt enkel gedaan met een manicure of pedicure. Dit om hygiënische redenen. Onze lakken van LCN zijn niet schadelijk, zuurvrij en zelfs vegan.

Paraffine handen 

Bij deze behandeling worden dode huidcellen met een professionele scrub verwijderd. Daarna worden de handen of voeten gemasseerd met een intens voedend masker. Over dit masker wordt paraffine aangebracht om zo de inwerking 10x te versterken. Bij winterhanden- en of voeten, kloven, eczeem, extreme droogte,… is deze behandeling dus zeker aangewezen.