All

Manicure

 Manicure

Dit houdt in: vijlen, velletjes wegnemen, nagel voeden, nagelriemen voeden, aangepaste beschermlak. Gekleurde nagellak is apart te boeken.

Manicure + keratine 

Problemen met uw natuurlijke nagels?

Nagels bestaan uit het opbouwende eiwit KERATINE.
Keratine neemt alle voedingstoffen op en houd vet en vocht vast in de nagel. 
Het zorgt ook voor de veerkracht en stevigheid.
Bij een storing van de Keratine omzetting verminderd het groeipercentage en gaat de nagel ‘mankementen’ als matheid, strepen, en neiging tot splijten vertonen.

Bij Chios Beauty kan u een KERATINE behandelingen toevoegen aan uw manicure om deze nagel problemen aan te pakken. 

De Keratine laag wordt na uw verzorgende manicure aangebracht en blijft ongeveer 3-4 zitten op de nagels. Dan komt het in een pelletjes los en groeit het gewoon mee uit. Over de laag kan perfect gelakt worden! 

 

Lakken met wow hybrid lak van LCN

Het lakken van de nagels wordt enkel gedaan met een manicure of pedicure. Dit om hygiënische redenen. Onze lakken van LCN zijn niet schadelijk, zuurvrij en zelfs vegan.

Paraffine handen 

Bij deze behandeling wordt de huid vrijgemaakt van dode huidcellen d.m.v. een professionele scrub. Daarna worden de handen of voeten ingemasseerd met een intens voedend masker. Paraffine wordt over dit masker aangebracht om zo de inwerking 10x te versterken. Bij winterhanden- en of voeten, kloven, eczeem, extreme droogte,… is deze behandeling dus zeker aangewezen.