All

Nagels

Nagels

Bij Chios plaatsen wij zowel gel als hars (acryl) nagels van het merk LCN. Dit merk is van Duitse kwaliteit. Het is zuurvrij, biologisch aanvaardbaar, anti allergisch en zelfs volledig vegan! Kwaliteit is bij ons de boodschap.

Nieuwe set

Bij een nieuwe set worden de eigen nagels verlengd door middel van tips of sjablonen. Als u hier en daar nog een lange nagel hebt, moeten we deze niet verlengen en wordt dit vertekent.

Bijwerking

Doordat LCN zuurvrij is, blijft onze French mooi stralend wit. LCN is het enige merk op de markt die deze garantie kan geven. Ook kan u kiezen uit meer dan 100 verschillende kleuren. Elk seizoen hebben wij bij Chios telkens 6 nieuwe kleuren!

Babyboom

Babyboom nagels hebben vergeleken met de originele French geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand. Er is dus geen scherpe smile line aanwezig. Bij de Babyboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Je krijgt hierdoor een heel natuurlijk effect.

Gel op de tenen

Als u een French look op uw tenen wilt, raden wij dit met een gel aan. Deze blijft bij LCN mooi wit doordat het merk zuurvrij is!

Voor kleuren raden wij aan om een Shellac te nemen.

Kleine bijwerking

Als u nagels niet langer dan 1.5 week zijn uitgegroeid, kan u een kleine bijwerking laten doen. U kan een nieuwe glans laag op de French aanbrengen of een nieuwe kleur nemen. LET OP: uw nagels moeten er nog stevig opzitten en mogen niet langer dan 1.5 week gezet zijn.

Fantasieën

U mag eender welke foto meenemen en wij zullen ons best doen om deze te verwezenlijken.

Herstellen van nagel

Herstellen van een nagel is voor klanten van Chios gratis binnen de 2 weken. Let wel op: dit geldt niet met nagelbijten, zware trauma,….

Manicure

Dit houdt in: vijlen, velletjes wegnemen, nagel voeden, nagelriemen voeden, aangepaste beschermlak. Gekleurde nagellak is apart te boeken.

Lakken

Het lakken van de nagels wordt enkel gedaan met een manicure of pedicure. Dit om hygiënische redenen. Onze lakken van LCN zijn niet schadelijk, zuurvrij en zelfs vegan.

Paraffine handen en/of voeten

Bij deze behandeling wordt de huid vrijgemaakt van dode huidcellen d.m.v. een professionele scrub. Daarna worden de handen of voeten ingemasseerd met een intens voedend masker. Paraffine wordt over dit masker aangebracht om zo de inwerking 10x te versterken. Bij winterhanden- en of voeten, kloven, eczeem, extreme droogte,… is deze behandeling dus zeker aangewezen.

Medische pedicure

Bij Chios hebben alle collega’s een specialisatie in Medische pedicure gevolgd. U kan bij ons terecht voor: ingegroeide nagels, eksterogen, kloven, kalknagels, eeltpitten, extreme eelt, misvormde nagels, …. Geen enkel probleem is ons teveel!

Shellac

Shellac kan zowel op de handen als op de voeten. Bij Shellac moet er niet op de nagels gevijld worden waardoor de nagels zeker niet beschadigd worden. Op uw tenen geeft het een intense glans en dit houdt tot wel 6 weken. Op de handen heeft het een houdbaarheid van 2 weken. (Dit enkel als u stevige nagels van uzelf heeft) Shellac raden wij aan om op de handen maar eenmalig te doen. Wilt u dit blijven herhalen? Dan adviseren wij gel.

Recolution Shellac van LCN is 100% zuurvrij en vegan.

Verwijden van Shellac: hand of voet

Op de handen verwijderen wij Shellac met een aangepast product en brengen wij een beschermlaag aan op uw natuurlijk nagels op basis van keratine.

Op de teennagels wordt de Shellac afgenomen met de frees.

Teennagelcorrectie

Als uw teennagel zware beschadigingen heeft opgelopen. (blauwe nagel, schimmel, stootnagels, …) kunnen wij deze perfect terug herstellen. DIT KAN OOK BIJ MANNEN! Wij creëren een volledige nieuwe nagel! Zolang er nog 2mm nagel aanwezig is, kan deze hersteld worden!

Laquish

Laquish kan buiten nagellak en Shellac bijgeboekt worden bij een pedicure. Laquish is een nagellak die onmiddellijk droog is. Het heeft een houdbaarheid van 4 weken.