All

Wimpers

Wimpers

One by one

Bij deze techniek van wimperextensions worden er zijden haartjes op uw eigen wimper haartjes gekleefd. De lengte en krulling kan je zelf kiezen. Let op! One by one geeft meer lengte, maar geen volume .Als u weinig wimpers hebt die nogal kris kras staan, raden wij Russian Volume aan.

Bijwerking one by one

Bij een bijwerking worden nieuwe valse haartjes geplaatst op de haren die zijn uitgevallen. Wacht u 2 weken, dan hebben we minder werk en betaalt u ook minder.

!Let op! Voor u voor uw bijwerking komt, vragen wij thuis uw wimpers al te reinigen met ons speciale mousse. Dit zorgt ervoor dat de wimpers vetvrij zijn en volledig schoon. De houdbaarheid van uw bijwerking zal ook veel beter zijn. Als u dit niet doet met ons product, dan moeten wij zelf nog reinigen en zullen wij minder tijd hebben om uw wimpers goed vol te zetten.

Russian Volume

Bij deze techniek worden er handgemaakte trosjes van zijden haartjes op uw eigen wimperharen gekleefd. U kan kiezen van 2, 3, 4, 5, 6 tot zelfs 7 wimpers op 1 eigen wimperhaartje. Onze wimperspecialist zal kijken wat uw wensen zijn en of deze haalbaar zijn. Als u eigen wimperharen zeer broos zijn, zullen wij een minder zware Russian kunnen plaatsen. Lengte en krullingen kunnen aangepast worden.

Bijwerking Russian Volume

Bijwerkingen worden enkel gedaan bij klanten die reeds een nieuwe set bij Chios hebben laten plaatsen. Om zo de kwaliteit te garanderen. Eerst thuis reinigen met onze specifieke mousse is hierbij noodzakelijk!

De oude trosjes (die te ver zijn uitgegroeid) worden verwijderd en de nieuwe geplaatst. U kan uw krulling en lengte bij elke bijvulling laten aanpassen naar uw smaak.

U betaalt naargelang de tijd die wij besteden aan het bijvullen van uw Russian Volume. Als u langer wacht, hebben wij meer werk en betaalt u ook meer.

!Na 4 weken moeten wij terug een nieuwe set zetten. Hou hier rekening mee en wacht niet te lang.

!Let op! Voor u voor uw bijwerking komt, vragen wij thuis uw wimpers al te reinigen met ons speciale mousse. Dit zorgt dat de wimpers vetvrij zijn en volledig schoon. De houdbaarheid van uw bijwerking zal ook veel beter zijn. Als u dit niet doet met ons product, dan moeten wij zelf nog reinigen en zullen wij minder tijd hebben om uw wimpers goed vol te zetten.

Nabehandeling voor wimperextensions one by one en Russian Volume:

24 uur GEEN water aan de ogen
24 uur GEEN make-up
Vochtige omgevingen vermijden (sauna, stoombad,jacuzzi,…)
Niet prutsen aan de wimpers (enkel kammen met bijgeleverd kammetje)
GEEN mascara gebruiken, hier zit vet in en laat uw wimpers loskomen
Enkel reinigen met onze speciale mousse. Daarna grondig afspoelen
Max 2 per week reinigen en kammen
Niet teveel make-up, liefst geen
GEEN andere reinigingsproducten aan uw ogen gebruiken
GEEN oliehoudende producten aan de wimpers gebruiken (doekjes, babyolie,…)
Wimpers reinigen voor u voor uw bijwerking komt