All

Ontspannende & heilzame massages

ZWEEDSE MASSAGE

Door middel van druk en wrijving wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker het lichaam kunnen verlaten. Deze vorm van massage werkt zeer ontspannend dankzij de lange, strijkende bewegingen. 

Duur: 60min/ €67

Duur: 90min/ €97

AYURVEDISCHE MASSAGE

Zachte massagevorm waarbij u gehele lichaam gemasseerd wordt met warme oliën.

Bij de massage wordt uw hoofdhuid gemasseerd met olie dus is het raadzaam deze massage pas te doen als u niet meteen de deur uit moet. 

Deze massage heeft een verstevigend en zuiverend effect op de huid, versterkt het immuunsysteem, verhoogt het knuffelhormoon, helpt bij het afvoeren van afvalstoffen, bevordert de bloedsomloop, kalmeert de geest en het zenuwstelsel en bevordert een goede nachtrust. 

Duur: 90/ €97

INDIASE HOOD-SCHOUDER EN NEKMASSAGE

Het doel is om blokkades op te heffen en spanningen die zijn opgebouwd te verlichten. Er wordt vooral op drukpunten gewerkt die verbonden staan met heel veel organen in uw lichaam waardoor het een uiterst therapeutische massage is.

Duur: 30/ €45

OORKAARSTHERAPIE

Er ontstaan geluidsgolven en trillingen die het trommelvlies masseren. Door de warmte, trillingen en drukregulatie wordt de perifere bloedsomloop gestimuleerd, het immuunsysteem geactiveerd en heeft het een reinigende werking op het lymfesysteem.

Oorkaarstherapie is aangewezen bij:

Oorpijn, tinnitus, hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen, stress, sinusitis, ontspanning, keelontsteking, beginnende verkoudheid, verminderde weerstand....

De oorkaarstherapie wordt voorafgegaan door een lichte lymfedrainage van uw gezicht, oren en halsgebied. Dit zorgt ervoor dat de oorkaarstherapie optimaal kan werken.